• Fra:

    Til:

Om Skiveportalen

 

Skiveportalen er en kultur- og begivenhedskalender, hvor du finder arrangementer, omtaler og kulturnyt fra hele Skiveegnen. 

Du kan også følge Skiveportalen på Facebook, hvor du får nyheder om begivenheder fra kultur- og fritidslivet på Skiveegnen.


Skiveportalen er skabt i et samarbejde mellem Skive Kommune, Skive Folkeblad under Mediehusene Midtjylland, samt event-appen Pindle.

Som arrangør kan du gratis oprette dine arrangementer i kalenderen. Læs retningslinjerne her >>>

OBS: Vi gør opmærksom på, at arrangementerne på Skiveportalen er et dataudtræk fra eventappen Pindle. I Pindle varetager de enkelte brugere og arrangører selv indtastningen af arrangementernes oplysninger, samt upload af billed- og fotomateriale. Skiveportalen.dk kan således ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af de oplysninger, som fremgår under det enkelte arrangement, samt eksempelvis uretmæssig brug af fotos, da disse stammer direkte fra Pindles database. Skulle du opdage fejlagtige oplysninger eller lignende i forbindelse med et event på Skiveportalen.dk, bedes du kontakte den enkelte arrangør – dennes oplysninger fremgår på eventsiden.

t